söndag 7 oktober 2012

Dagens mat

  


Ibland känns det som att det räcker, eller?

Hade halvont i en tand igår, och imorse trodde jag faktiskt att jag skulle dö en partiell död i ansiktsregionen. Hade jag en isbit på kindtanden kändes det rätt ok, men så fort jag tog bort den/åt upp den, så gjorde det så ont att jag trodde huvudet skulle sprängas i bitar.
Ibland (väldigt ofta) är jag glad att jag bor i en storstad, med direkt tillgång till allt man kan tänkas behöva. Idag behövde jag en tandläkare, på direkten!
Ringde akuttandvården 12,30 och kl 14 hade jag en tid. Efter lite röntgande, petande och en ångestfylld sk värmeprovokation så hade jag mycket riktigt en inflammerad tand, som nu är tillfälligt lappad. Värmeprovokation? Tandläkaren tryckte en varm liten kudde mot tänderna i området där det gjorde ont, och den jag skrek högst på, borrade hon i. Typ. Det var säkert mer vetenskapligt än så, men i mitt Iprenberusade tillstånd var det så jag upplevde tilltaget.
Imorgon måste jag ringa min ordinarie tandläkare och beställa en styck rotfyllning, tack.  Nu känner jag mig i princip bakfull + att jag har min förkylning att dras med... Härligt värre!!

Dagens mat då, kanske vän av ordning undrar... tja, jag har varvat miniportioner av yoghurt, blomkålssoppa och ett gäng isbitar. De sistnämna intagna innan kl 14.

Den här söndagen vill jag aldrig ha tillbaka igen. Ever.

AJAJAJAJAJ!!!


2 kommentarer:

  1. Stackarn! Det är så hemskt att ha tandont... det värsta...
    Hoppas, hoppas, hoppas tandläkaren ska fixa allt så att du blir av med ont!
    Krya på dig!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Men fy!!!!!
    Tandvärk är inget man önskar sin värsta fiende ens ju!!
    Kram!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du vill kommentera, och har du en fråga, så svarar jag på den här :-) Ha en fin dag!