Totalt o-pretto blogg, jäkligt god mat och tankar från en fd socker&mjöl-knarkare. And then some...
onsdag 26 september 2012
Middagstips!
Etiketter:
kyckling,
middagstips
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Totalt o-pretto blogg, jäkligt god mat och tankar från en fd socker&mjöl-knarkare. And then some...
Jag gillar inte heller hemmagjord majonnäs, kanske om den skulle vara lite uppkryddad med något spännande i och för sig (som döljer smaken, haha). Men framförallt äter jag inte så mycket majonnäs att jag hinner äta upp hemmagjord innan den blir dålig. Tråkigt att behöva slänga mat ju!
SvaraRaderaAnnars är det hur enkelt som helst att göra egen majonnäs, med mixerstav behöver man inte vara det minsta orolig för att den ska skära sig. Bara i med alla ingredienser på en gång (ja även all olja) och mixa!